Főoldalra

utolsó 3 hsz

  • picur3ka: Gyere elo, malacz! Hat igen, csak az oktatas maga egy nagy tema lenne. Nyilvan, ahogy a XX. szaz... (2013.10.17. 01:27) Tényleg kevés?
  • Corry: @VIC20: Csatlakozom. Volna tényleg mondóka, mert gyakorlatilag minden össze lett zagyválva, néha... (2013.09.11. 19:20) Tényleg kevés?
  • VIC20: Hát, akkor béke poraidra, Malacz. Jó volt olvasgatni az írásaidat. :( (2013.07.23. 10:00) Tényleg kevés?
  • Utolsó 20

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Eddigi posztok

Agyzaj

Szeretek tanítani...
Néha öröm, néha kín, és valamikor egyszerűen csak vicces... Az iskola a storyk kifogyhatatlan tárháza, az oktatás pedig mindig van annyira nyavalyás, hogy vitatémát adjon. Szóval ez egy tematikus blog a tanárságról, a tanításról.

facebook

dinamika

Friss topikok

  • picur3ka: Gyere elo, malacz! Hat igen, csak az oktatas maga egy nagy tema lenne. Nyilvan, ahogy a XX. szaz... (2013.10.17. 01:27) Tényleg kevés?
  • malacz rezignált: @aDingo: :))) Személyeskedő logikája, amivel győztesnek hozza ki magát, remek hangulatba hozott.... (2013.05.14. 09:38) Játszani is engedd!
  • latin szerelő: Másképpen megoldva: Két idő van: a "most" és a "régen". Most András X éves, Béla (70-X) éves Rége... (2013.02.08. 15:59) Törd a fejed! 3.
  • Én is akarok kommentelni: @malacz69 rezignált: Nocsak! Végre valami előrelépés, hogy a jogászok sem fizetnek ha itthon mara... (2013.01.03. 06:16) Orvosképzés, ahogy én csinálnám
  • Netuddki.: @malacz69 rezignált: Baromság! Nyilvánosság, átláthatóság, nyomon követhetőség, személyi felelőssé... (2012.07.31. 12:14) Kettő az egyben: pazarlás és pénzhiány

szavazás;-)

Malacka jó fej blogger?
Hát persze, tök fej!
Óóó igen, igen-igen!
Faja fickó, yesss!
Oui, oui, oui, oui.
Miazhogynagyonis!
  

Lehet, hogy így kéne tanítani?

2011.03.14. 17:29 | malacz rezignált | 8 komment

Címkék: kémia oxigén módszertan

Nah, kiscsákó, toljad csak mi az ábra a zoxigénnel!

 A kémiai része rendben, ám a rapelésen még csiszolhatna. Az irány jó!;-)

Viszontellenben: FRISS! FRISS! Még ropog:

Órán kérdéssel fordulok a tanulókhoz:
- És még milyen savakat ismertek a hidrogén-kloridon kívül?
Hamar jött a válasz:
- Házastársi sósav!

Bookmark and Share
       

A bejegyzés trackback címe:

https://agyzaj.blog.hu/api/trackback/id/tr342739032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Malacz!
Ne ezzel a baromsággal szórakozz, ne terelj, hanem hozz fel valamit a mentségedre a "Kedv! Remények! Tiszták! Isten véletek???"-en!
Az most már nem elég, hogy utálod Gyurcsányt.
(Nem engedek a belső hang csábításának, hogy elmondjam, hamarabb eljött az igazság pillanata, mint gondoltam.)
jó felütés, de én inkább ON lennék, ha nem baj.

Malaczot ráérek osztani később is :-p

Biztosan érdekelné a gyerekeidet a kémia/fizika órán, h mi történik most éppen a Japó atomerőműben...

Sztem ezzel az aktualitással közel lehet hozni nekik ezeket a tárgyakat. És ha a végén még robbanást, meg katasztrófát is vizionálsz, simán vered majd nézettségben az RTL Klubot! :-)
@jogobellalight:

Azt nem tudom, h ki vagy, és azt sem, mi fáj leginkább, de kicsit puhábban is beléphettél volna ide, ahol még nem láttalak.

@Walter Melone:

Amit tudok róla, azt próbálom elmondani, de nem vagyok a téma avatott szakértője, pláne azért sem, mert fizikát nem tanítok. (Matek és kémia.)
Azt hittem, ez a hangvétel belesimul a kommentek közé, nem észleltem különbséget. Ez egy zárt közösség lenne? Akkor sorry. Tartalmilag is vetted, vagy csak stílusát tekintve?
@jogobellalight:

A közösség nem zárt, de mivel úgy léptél fel, mint aki engem (jól?) ismer, én viszont bizton mondom, rád nem emlékszem, ezért egyensúlytalanság van mindaddig, míg fel nem feded kilétedet, azaz meg nem mondod, milyen másik nickkel találkoztunk már.

Várok.
@malacz69 eurofanyalgó: Mi szükség van a nickre akkor?Amit Jogobellalight írt, ahhoz nem szükséges valakit ismerni, az egy reakció csupán egy témában valakinek a saját maga által megfogalmazott gondolataira.Helyén kell szerintem kezelni a dolgokat, és a tartalmára kellene reagálni.(Egy olyan témában, amit szintén saját maga feszegetett, leginkább konkrétan az elmúlt napok történéseit illeően.)
@jogobellalight:

Ha vki ennyire OFF egy helyen, és ennyire támadóan lép fel, s mindezt úgy, mint aki képben van a másik személyét illetően, attól elvárhatom, h tisztázza a helyzetet.

Maradjunk abba, h ha a maga helyén konkrét kérdés/felvetés van, állok elébe.
süti beállítások módosítása